Az AllCall okostelefonokat olyan felhasználók választják, akik szeretik a jó formatervet, legalábbis a gyártó szerint. A legutóbbi készülék illik a kirakós játékba, az Allcall Madrid névre keresztelt mobil kijelzőjét védő üveg ugyanis mind a négy oldal felé finoman ívelt, így sokkal kényelmesebben lehet használni az eszközt a mindennapokban.

A kialakítás ráadásul praktikus is, a különféle, oldalról indított gesztusokat, ujjmozdulatokat sokkal folyamatosabban végre lehet hajtani. Az AllCall Madrid előlapján egy 5,5 hüvelykes, HD felbontású IPS képernyővel rendelkezik, aminek nagyon jók a betekintési szögei és a színmegjelenítés is abszolút rendben van.

A fém keretbe foglalt készülékházban egy 1,3 GHz-es négymagos processzor duruzsol (MTK MT6580 SoC), ezt egészíti ki 1 GB RAM és 8 GB-os adattároló, utóbbi microSD-vel bővíthető. Fényképezni a 8 megapixeles hátlapi kamerával lehet leginkább, de természetesen az előlapi, 2 megapixeles szenzor is rendelkezésre áll.

Az AllCall Madrid 2600 mAh-s akkumulátor kapott, ami 15 órányi beszélgetésre elegendő. Bővebb információért érdemes a hivatalos weboldalra ellátogatni.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt