Hallottál már erről a márkáról? Nem valószínű, ugyanis jelenleg csak egyetlen okostelefonjuk van, mely a “Bro” nevet kapta. 2016-ban látványosan elindult a duál kamerás mobilok vonala, a két kamera lényege (esetenként eltérő) szélesebb látószög, a gyönyörű monokróm felvételek, a jobb mélységérzékelés. A kínaiak is felismerték a lehetőséget ebben és egyre olcsóbban kínálják a duál kamerás mobilokat, ilyen az AllCall Bro, ami nevetségesen olcsó.

A 2017-es Asia World Expon igen nagy figyelmet vonzott magára a telefon. A márkát egy testvérpár alapította és a készülék megnevezése a két kamera együttműködésére utal, olyanok, mint két testvér.

Az AllCall Bro egy (a mai trendekhez viszonyítva) kompakt 5 hüvelykes készülék HD felbontású TFT LCD panellel az előlapján, fém unibody házzal, előlapi ujjlenyomat-olvasóval és Android 7.0 operációs rendszerrel. A rendszerchip egy 4 magos MediaTek MT6580A típusú lapka magonként 1,3 GHz-en, amihez jön egy Mali400 MP2 grafikus gyorsító és 1 GB RAM. A belső tárkapacitás 16 GB, ami microSD-vel bővíthető.

Az előlapon egy 2 MP felbontású kamerát találunk, a hátlapon pedig egy 8 MP-es és egy 2 MP-es duót, ami kizárólag a jobb mélységeffektre megy rá. A telefon 142,3 x 71,06 x 8,2 milliméter, 162 gramm és egy 2400 mAh kapacitású akkumulátor teljesít benne szolgálatot.

Mennyibe kerül? Az AllCall Bro fekete és arany színben előrendelésben, május 8-án induló szállítással 65,99 dollárba kerül, ami átszámolva 18.900 Ft. Ilyen értékben nem valószínű, hogy az adóhatóság foglalkozni fog vele, de mivel túlmutat a 22 eurós (rendelt áru) értékhatáron, ezért kalkuláljátok hozzá a 27%-os áfát. További részletek a mobilról a gyártó weboldalán.

Így sem mondható rossz ajánlatnak, mindenképp érdemes rá szentelni egy pillanatot, hisz Android Nougat fut rajta és ujjlenyomat-olvasó is van benne, ami néhány drágább modellnél sincs!

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
 • Csámpai Zoltán

  Szerintetek Melyiket érdemesebb megvenni? Ezt vagy egy Bluboo Maya-t?

  • Tomi

   Ha nem akarsz szenvedni, egyiket sem.

   • Zoltán

    És a bluboo maya max?