Hirdetés

Akciós áron vásárolhatók meg a Fiido elektromos kerékpárjai a Geekbuying promóciójában.

A kis méretű városi bicklikről a Mobilaréna egy részletes tesztet is közölt, ezt ide kattintva el tudjátok olvasni. Jöjjenek inkább a specifikációk röviden!

A Fiido D3-ban egy 250 wattos motor segít a közlekedésben. Ezt lehet hibrid módban is használni és teljes elektromos módban is meg tudja hajtani a kis járművet, ha nincs kedvünk tekerni. A teljes elektromos módban 40 km hatótávot ígér a gyártó, mely alatt maximum 25 km/h sebességre képes a bicaj. A 36 voltos Lítium-ion akkumulátor 80 kilométer távon képes moped módban működni, töltése pedig 4-5 óráig tart 100-240 voltos hálózaton. Az akkumulátor mérete attól függően változik, hogy melyik D3-as modellt választjuk. Az alap 5,2 amperórás, míg a csúcsmodell 7,8 Ah-s teleppel van felszerelve.

Fotó: Mobilarena.hu

A Fiido D3 váza összecsukható, a kerekei pedig 14 hüvelykes abroncsok. Ezeken mechanikus tárcsafékek találhatók. A meghajtást a hátsó kerék kapja. Dombon lefelé gurulva ráadásul a D3-as visszatölt az akkumulátorába. A bicikli teherbírása 120 kg, viszont a váltós és a pedálozós rásegítéssel sokkal hatékonyabban lehet vele közlekedni például dombos, hegyes vidéken, mint egy hasonló teherbírású elektromos rollerrel.

A csúcsmodell az akció keretein belül a Geekbuyingnál 486 dollárba kerül a GKB178S kóddal.
Az egyel olcsóbb modell, melyből az 52 fogas lánchoz nem tartozik váltó már csak 435 dollár a GKB177S kóddal.
Ha valakinek pedig elég a kisebb akkumulátorral szerelt verzió (melyben szintén nincs váltó), azt már 369 dollárért meg tudja rendelni a GKB176S kóddal.

Érdemes szétnézni a többi verzió között is, akciós ugyanis a D1-es és a D2-es Fiido is jelenleg a Geekbuyingnál.

A cikk a Geekbuyinggal való együttműködésünk keretei közt készült.

(Címlapi kép: mobilarena.hu)

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.