A tegnap bemutatkozott iPhone 7 előrendelése szeptember 9-től indul első körben, Magyarországon pedig szeptember 23-tól lehet megvásárolni. A 32 GB-os iPhone 7 alapmodell ára 255.990 Ft, míg az iPhone 7 Plus 299.990 Ft-ba fog kerülni hivatalosan (apple.hu).

iPhone 7 színkavalkád
iPhone 7 színkavalkád

Sokan azonban szolgáltatókon keresztül vásárolják meg a készülékeket, így ebben a cikkben most összeszedtük hazánk három nagy mobilszolgáltatójának közleményét az iPhone 7-et illetően.

Mi van a dobozban?
Mi van a dobozban?

Magyar Telekom

A Telekom Facebook oldalán tette közzé, hogy az értékesítés szeptember 23-tól fog megkezdődni, ettől a naptól lesz elérhető az új iPhone. Az előrendelési igényeket a telekom.hu/iphone weboldalon lehet majd leadni szeptember 16-tól!

Vodafone

A Vodafone jelezte felénk leghamarabb, hogy amint lehet, szeretnék megkezdeni az iPhone 7 forgalmazását, viszont egyelőre konkrét dátumot nem tudunk, frissíteni fogjuk a cikket, ha megtudunk valami újat.

Telenor

A Telenor sajtóközleményt adott ki az iPhone 7 kapcsán. Ebben az állt, hogy szeptember 23-tól kezdik meg az új készülékek forgalmazását, az ezzel kapcsolatos ajánlatokat a Telenor.hu-n és a vállalat közösségi csatornáin lehet majd hamarosan látni.

Jelenleg többet nem tudunk, ezek a hivatalos álláspontok, vélhetően a kártyás ár nem fog sokban eltérni az apple.hu-n látható ártól, viszont előfizetéssel jóval kedvezőbb áron lehet majd megvásárolni. Szeptember 16-tól tehát Telekom előrendelés, szeptember 23-tól pedig vélhetően az összes szolgáltatónál kapható lesz a legújabb iPhone készülék.

iphone7pluskamera

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.