Múlt hónapban mutatta be a Xiaomi a Mi A3 nevű telefonját, mely lényegében a Kínában sikeres CC9e európai változata.

A készülék korrekt hardvert, minden sallangtól mentes Android Pie-t, három kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kínál. Ráadásul az Android One programban is részt vesz a mobil, aminek hála két évre biztosítva vannak a rá érkező szoftverfrissítések. Ha bővebben érdekel, hogy mit tud a Mi A3-as, olvasd el ezt a cikket!

Most a Geekbuying.com oldalán a Global változatot szerezhetitek be jelentős kedvezménnyel a cikkben található linket, illetve kuponkódot használva.

A Xiaomi Mi A3 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt változatát kuponnal 68800 forintért rendelhetitek meg ezen a linken, a 128 GB-os verziót pedig 77500 forintért ide kattintva. Mindkét készülék bővíthető microSD-kártyával, így a 64 GB-os változat egy kártyával is elég lehet azoknak, akik nem tárolnak sok dolgot a mobiljukon.

A kuponkódokat a kicsekkolásnál tudjátok felhasználni:

  • A 4/64-es modellhez: 3J0QJLWP
  • A 4/128-as modellhez: 3J0QVPOQ

A készülékek HongKongból érkeznek, viszont a vámot és az extra költségeket ki tudjátok kerülni, ha az EU Priority Line lehetőséget választjátok a Geekbuying oldalán rendelésnél.

A bejegyzés a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.