Öt éves lett az okostelefonokat, tableteket, laptopokat és mindenféle elektronikai eszközöket értékesítő GeekBuying, és ennek alkalmából jelentős akciókkal várják a webshopon a vásárlókat.

A kampány június 6 és június 18 között tart és négy kategóriába sorolták a termékeket: Flash Deal (villám ajánlatok), Best Selling (a legtöbbet eladott), Popular Categories (népszerű kategóriák) és Best Offer (legjobb ajánlat).

A Flash Deal alatt június 6-án, 9-én, 13-án és 16-án naponta három alkalommal 100-100 darabot adnak bizonyos termékekből kedvezményes áron, így volt elérhető a Xiaomi Mi6 is 419 dollárért.

A Best Selling szekcióban a legnépszerűbb termékeket lehet látni, melyek között megtalálható a Xiaomi robot tisztítója (269,99$), a LeEco Le Max 2 Pro okostelefon (219,99$), a Yi 4K+ akciókamera (339,99$), az általunk nemrég tesztelt Amazfit Pace okosóra (104,99$) vagy többek között a Xiaomi Mi Pad 3 táblagép (249,99$).

Mik a legnépszerűbb kategóriák? Nos erre van a Popular Categories, melyen belül megtaláljuk a legjobb tévé okosító, okosóra, okostelefon, tablet, otthon és biztonság, akciókamera és drón, valamint az elektronikai ajánlatokat, ha pedig tartasz attól, hogy a Kínából érkező terméket megvámolják, akkor választhatsz a spanyol vagy a német raktárház akciós termékei közül.

Végül, de nem utolsó sorban a Best Offer, ahol filléres ajánlatokat találsz. Konkrétan 0,99$, 5,99$ és 19,99$ áron lehet mindenféle kütyüt kapni, legyen az egy adatkábel, Fidget Spinner, szelfibot, színes villanykörte, mini drón vagy aktivitásmérő.

Minden akciós termék megtalálható egy oldalon, ha IDE kattintasz.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.