Új akciót indít a Geekbuying, melynek keretein belül a Kugoo elektromos rollerek vásárlása után 30 dolláros értékű kupont is kapsz a vásárlás mellé. Az akció miértje az, hogy a Kugoo elektromos rollereinek eladási számai átlépték a százezres határt.

Az akció a Kugoo rollerekre szeptember 10-től szeptember 30-ig tart. A 30 dolláros pénzvisszanyerős kupont pedig akkor lehet megszerezni, ha a korábban már a Tech2-n is bemutatott Kugoo S1 vagy S1 Pro rollereket veszi meg valaki. A Kugoo ES2 is akcióban van, ennek árából 10 dollárnyi jár vissza, ha az akció ideje alatt veszi meg valaki. A promócióra a Geekbuying egy külön aloldalt is létrehozott.

Kugoo S1 és S1 Pro

A korábban már Laci által bemutatott S1 elektromos roller a Geekbuying oldalán keresztül az S1KUGOO kód beváltásával 310 dollárért megrendelhető. Ez 98 ezer forint, az európai raktárról rendelve a 30 km/h sebességre képes modellért. Ezen a linken megtalálod.

A Pro változat valamivel drágább, ez akciósan is 350 dollárba kerül. A szintén 30km/h-ás végsebességre képes S1 Pro jelenleg 110 ezer forintért rendelhető meg. Azonban ha hozzátesszük, hogy a vásárlással jár egy 30 dolláros cashback kupon, mondhatjuk azt is, hogy kereken 100 ezer forint akciósan. Ezen a linken megtalálod.

Mindkét roller teherbírása 120 kilogramm!

Kugoo ES2

A 350 wattos, 25 km/h sebességre képes eszköz jelenleg a legdrágább az akciós kínálatból. Jelenleg 170 ezer forint helyett 135 ezer forintért (430 dollárért) lehet megrendelni a Geekbuying oldaláról. Természetesen ezt is európai raktárról szállítják ki egy hét alatt. Az ES2 megvásárlása mellé egy 10 dollár értékű cashback kupon jár. Ezen a linken megtalálod.

A Geekbuying a Tech2.hu partnere, ez a bejegyzés is ennek keretein belül született.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.