Hirdetés

Az elektromos rollerekkel foglalkozó KUGOO márkától már három modellt mi is teszteltünk, az S1-et, az S1 Prót és az ES2-t. Összehasonlítva az első kettőt szerintem az S1 Prónak kellett volna az S1-nek lennie és az ES2-nek a Prónak, de persze a névválasztás nem rajtam múlt.

A KUGOO ES2 már abból a szempontból másabb volt, hogy ez a „KIRIN” brandinget is megkapta, itt általában minőségibb termékek vannak. Az egyik legújabb roller is ide tartozik, névszerint a KUGOO KIRIN S1, ami nem keverendő a sima KUGOO S1-el.

A KIRIN S1 teljesítmény szempontjából nagyon hasonlít elődjeihez, itt is 350W-os motor dolgozik, három sebességfokozata van (10,20,25 km/h), 100 kg a teherbírása, illetve maximum 25 km a hatótávja.

A KIRIN S1 legnagyobb újdonsága a KUGOO S1-hez képest, az az eltérő dizájn és színhasználat, fejlődött az anyaghasználat, nem kell annyit szenvedni az összecsukásával, illetve ugyan a kijelzőn látod az adatokat, de van applikáció is hozzá, ahol látod az akku töltöttségét, illetve navigálhatsz is. A képek alapján méretileg az ES2-nél is kisebb.

A Geekbuying egy szemléltető videót ös feltöltött, amiben láthatjátok, hogyan kell összecsukni a rollert, illetve miben tér el a KUGOO S1-től.

A KUGOO új KIRIN S1-es rollere EU raktárból elérhető a Geekbuying oldalán, a jelenlegi akciós ára 277,66 euró, amiből 17,91 eurót lecsíp a GKB390S kuponkód, így a végösszeg 259,75 euró vagyis kb. 88.000 Ft.

Vásárlás: LINK

A cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.