A nemrég forgalomba hozott Telenor Hello Data tarifákhoz díjmentesen megrendelhetők egyes Telenor MyTV csomagok, mely nagyobb szabadságot ad, ha filmeket néznénk, zenéket hallgatnánk vagy informálódnánk.

Korlátlan mobilinternet csomagokat kínál a Telenor

A Telenor MyTV 21 új csatornával bővült, illetve az applikáció is új funkciókkal várja a felhasználókat. Az új csatornák között az alábbiak szerepelnek: CNN, Fox, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, National Geographic, National Geographic Wild, Viasat tematikus csatornái, Boomerang, Cartoon Network, Disney, Disney Junior, MTV Hits, MTV Rocks, VH1.

A szolgáltatás három csomagban rendelhető meg: Start, Plus és Max. Az első 7 közszolgálati és 3 szórakoztató adót tartalmaz, a másodiknál már 50 csatorna közül válogathatunk, a Max pedig összesen 72 csatorna műsorát tartalmazza.

A MyTV applikáció is megújult androidon, iOS-en, tableten és telefonon is. A felhasználói visszajelzések alapján az alkalmazás kényelmesebb lett, a regisztrált tagoknak testreszabható lett a felület. Ezen felül van egy SD-HD kapcsoló is, mellyel szabályozhatjuk eszközünk képességei alapján a videó felbontását. Végül, de nem utolsó sorban megjelent a “Most adásban” menüpont, mely a jelenleg futó műsorok gyorsabb áttekintését teszi lehetővé.

Minden további információt a csomagokkal és a szolgáltatással kapcsolatban a Telenor hivatalos ügyfélszolgálatán és a Telenor weboldalán találtok.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.