Hirdetés

A kártyás és számlás előfizetőket is extra mobiladattal ajándékozza meg a Telenor a nyáron.

A szolgáltató meglévő számlás ügyfelei augusztus végéig felhasználható 5GB-os extra adatjegyet aktiválhatnak maguknak a MyTelenor alkalmazásban. Azok pedig, akik szeptember 5-ig hűségszerződéssel új, Telenor Blue+ havidíjas előfizetést kötnek, az év végéig megduplázott mobilinternetes adatkeretet kapnak.

Azok számára, akik szeptember 5-ig lakossági vagy kisvállalati Telenor Blue+ XS, S, M, vagy L tarifára kötnek előfizetést hűségszerződéssel, a szolgáltató december 31-ig megduplázza a tarifacsomagjukban foglalt mobilinternetes adatmennyiséget. A dupla mobilnet nem csak belföldön, hanem az 1-es roaming díjzóna (lényegében az EU) országaiban is használható. Az új előfizetések mellé pedig akciós készülékajánlatok is elérhetők a szolgáltatónál.

A meglévő számlás ügyfelek – azaz akik július 2. előtt kötöttek szerződést a szolgáltatónál publikus hangalapú számlás lakossági előfizetésre – a MyTelenor alkalmazásban 5GB extra adatot aktiválhatnak díjmentesen a nyárra. A plusz adatmennyiség szintén felhasználható belföldön és az 1-es roaming díjzónában, augusztus 31-ig.

Azon kártyás ügyfelek, akik aktív 2in1 perc+net csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkeznek, a nyárra megduplázhatják adatkeretüket. A lehetőség egy alkalommal vehető igénybe a MyTelenor alkalmazásban 2019. június 18. és augusztus 31. között, és a dupla adatkeret az aktiválástól számított 2 hónapon keresztül használható.

További információk a szolgáltató oldalán a kártyás akcióról, és a számlás akcióról.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.