Hirdetés

A Telenor Magyarország Zrt. ma fontos bejelentést tett, ugyanis 2022. március 1-jétől a Telenor Yettel. néven folytatja működését, tehát aki most telenoros, az márciustól yetteles lesz. Annakidején a Pannonról Telenorra való átszokás sem ment egyik pillanatról másikra, ezt is szokni kell majd.

Miért?

A cseh PPF Telecom Csoport 2018. tavaszán vásárolta fel a norvég Telenor magyar, bolgár, montenegrói és szerb leányvállalatát, az akkor aláírt szerződés értelmében a Telenornak nevet kell változtatnia, amit 2021-ről idénre ütemeztek át.

„A PPF Csoport régiónk hosszú távú befektetője. A saját, Yettel márka bevezetése is erre bizonyíték, miközben a helyi vállalatok stratégiai fókusza változatlan marad: a helyi piacok növekedése és fejlesztése, hozzájárulás a helyi társadalom és gazdaság fejlődéséhez azáltal, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk folyamatosan fejlődő, világszínvonalú hálózatunkon.” – mondta Peter Gazik, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Az új márka és az új színvilág (tengerészkék és lime) bevezetése január 27-én, a bejelentéssel indult, a Telenor Magyarország Zrt. neve pedig március 1-jével fog Yettel Magyarország Zrt.-re változni, ekkor kerül sor a Yettel. márka hivatalos és teljes bemutatkozására is.

Van-e teendőjük az ügyfeleknek?

Nincsen. A márkaváltás az ügyfelek szerződéseit és a szolgáltatások elérhetőségét nem befolyásolja. További információ a váltásról a most még Telenor weboldalán található.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.