Hirdetés

UEFA Bajnokok Ligája, La Liga, Premier League, FA-Kupa, SEHA Liga: február 25-től elérhető a Telenor MyTV online tévészolgáltatásában a Spíler2 csatorna HD minőségben, valamint mobiloperátorként országos lefedettséggel az elsők között a sporttartalmak széles kínálatát nyújtó Spíler Extra applikáció, nem csak Telenor ügyfeleknek.

A Telenor szerint a sportjellegű tartalmak különösen népszerűek a MyTV-felhasználók körében. A cég közleménye szerint 2020 januárjában a férfi kézilabda Európa-bajnokság és a férfi vízilabda Európa-bajnokság is kiemelkedő nézettséget hozott.

Most a Telenor és a TV2 megállapodásának köszönhetően új csatornával bővült a Telenor MyTV szolgáltatása: február 25-től a Spíler2 csatorna is elérhető a MyTV Plus (telenorosoknak 2990 forint, másoknak 3790 forint) és Max (4490 forint / 5690 forint) csomagokban.

„2016-ban a Telenor indította el elsőként a mobilszolgáltatók közül a Spíler1-et a MyTV-n. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a folyamatosan bővülő kínálatunkat egy újabb sportcsatornával gazdagíthatjuk. A MyTV-vel így a kihagyhatatlan meccseket bárhol, bármikor, akár egy nyaralás alatt hazai előfizetőként az EU-ban is, mobilon, tableten vagy akár tévén (AndroidTV box-szal vagy, Apple TV-vel) is lehet követni” – mondta el Birck Balázs, a szolgáltató otthoni szolgáltatások üzletág-igazgatója.

Az új csatorna mellett Magyarországon a Telenor az elsők között kezdi terjeszteni országos lefedettséggel a Spíler Extra applikációt. Az alkalmazásban a Spíler 1 TV és Spíler 2 TV csatorna La Liga, Premier League, FA-Kupa és számos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései érhetők el a SEHA Liga mellett. Ez nem csak az élő csatornán elérhető meccseket jelenti; a párhuzamosan zajló mérkőzések esetén akár további 3 találkozó élőben vagy csúsztatott élőben is nézhető televízión, mobilon, tableten vagy laptopon HD-ben. Ezenfelül kizárólag a Spíler Extra-ra történő előfizetéssel követhető a La Liga TV teljes adása eredeti nyelven. A szolgáltatás 1490 forintos havidíjért lesz elérhető bárkinek.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.