A Honor bejelentette, hogy augusztustól 1-től Magyarországon is megvásárolható a Honor 20.

A Honor 20 hazánkban zafírkék és éjfekete színekben lesz elérhető. Augusztus 1-től megvásárolható lesz az Extreme Digitalnál 159.900 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron. A készülék hamarosan a Telekom és a Telenor kínálatában is megtalálható lesz.

A készülék az Extreme Digital augusztusban nyíló új, Nyugati téri márkaboltjában is megtekinthető lesz számos más Honor okostelefonnal és kiegészítővel együtt.

A Honor 20 a márka jelenlegi egyik zászlóshajója. Fotós és hangtechnikai képességeivel és kedvező árával próbálja magához csábítani a vásárlókat.

A mobil bemutatóját itt olvashatjátok vagy megtekinthetitek a lentebbi videóban. A Honor 20 magyarországi megjelenése előtt pedig még videós teszttel is készül Laci a telefonról.

Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Korábban programtervezést tanultam, jelenleg könyvtártudományt hallgatok levelezősként, mellette dolgozom. Agymenéseimet @dobozember felhasználónév alatt követheted, bemutatkozók írásában pedig sosem voltam valami jó.