Hirdetés

A Samsung mellett a Xiaomi is készül idei flagship készülékének bemutatására, ami az Mi6 lesz. Itt is várható lesz egy nagyobb képátlóval bíró modell is, ami nem meglepően a Plus suffixet fogja kapni. Ma /Leaks jóvoltából kiszivárgott egy táblázat, melyben a készülékek specifikációit láthatjuk.

Noha vannak érdekességek, melyek megkérdőjelezik a hitelességet (Mi6 Android 6.0-val?), de ha ez mégis igaz lesz, a Xiaomi Mi6 abszolút sikertermék lesz és ennek több oka is van.

Kezdjük azzal, hogy a Qualcomm új csúcslapkáját, a Snapdragon 835-öt fogja megkapni 4/6 GB LPDDR4 RAM társaságában. Relatív kompakt készülék lesz 5.15 inches FHD kijelzővel, ellenben a Plus modellel, ami 5.7 inches kijelzőt kap majd, bár a felbontás ugyanúgy FHD.

Amire felkaptam a fejem, az a kamera, ugyanis a Xiaomi Mi6-ban az új Sony IMX400-as szenzor lesz, ami egyelőre csak a Sony Xperia XZs-ben és XZ Premiumban található meg. Ezzel a kamerával 960 fps-sel lehet majd lassított felvételt rögzíteni. A Plus modellben duál kamera lesz és a korábbi híresztelések alapján az egyik szintén IMX400 lesz, míg a másik a kép alapján is látható IMX362.

[Total_Soft_Poll id=”4″]

Ami pedig hazánkban is sikeressé teheti, az a B20-as 800 MHz frekvencia támogatottsága, ezzel pedig tökéletesen lesz használható a készülékkel az itthoni 4G hálózat.

A chipset és a kamera igen vonzóvá teszi majd a mobilt, illetve a B20 miatt Magyarországon is kapós lesz. Mivel flagship mobil lesz, nem lesz alapvetően olcsó, de a hasonló specifikációkkal bíró konkurenseknél vélhetően kedvezőbb ára lesz.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remélem ez nem fog úgy törni, mint az Mi5. És jó lenne, ha lenne kerámia hátlapos változat is.

  2. Ezt adom, egyik legjobb hely, csak a kijelzőben van jobb helyen… bár Xiaomi, ez is elképzelhető 😀

Comments are closed.