A Xiaomi leginkább a MIUI frissítésekre koncentrál, de a főverziót is igyekszik frissíteni. A Xiaomi Mi 6 kapcsán még decemberben elkezdték toborozni a béta tesztelőket, pár napja pedig megjelent a globális szoftver első nyilvános béta verziója.

Ahhoz, hogy ezt telepíthesd előfeltétel, hogy telepítsd a MIUI 9 Global Beta ROM v7.12.14-es változatát. Tehát ha eddig stabil MIUI 9-en voltál Android Nougattal, – és ki szeretnéd próbálni az Oreo alapú globál bétát, akkor most váltanod kell Nougat alapú globál béta szoftverre.

Ha megvan a v7.12.14-es verziójú szoftver a telefonon, akkor kapni fogsz egy értesítést egy OTA frissítési lehetőségről, ez fogja neked elhozni az Android 8.0 Oreót. Ha nem tudod, hogyan kell telepíteni a fejlesztői bétát, akkor ITT találsz egy angol nyelvű útmutatót.

Nem kötelező és nem is ajánlott frissíteni, hisz ez még mindig egy nem tökéletes, béta verzió, de aki nem bír várni, az mától frissíthet. Arról még nincs információ, hogy a globális stabil verzió mikor fog megjelenni.

Hirdetés
FORRÁSMIUI
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.