A Honor egy újabb belépőszintű mobillal gazdagította portfólióját, ami nem más, mint a Honor 6 Play. A készülék jobb oldalán található meg a szokásos három gomb, azonban a bal oldalra is került egy fizikai gomb, amihez különböző funkciókat lehet társítani. Külön funkciót lehet hozzáadni a rövid, a hosszú és a dupla nyomásra is, így egy gombbal három dolgot is könnyen elérhetsz.

A Honor 6 Play egy 5 hüvelykes HD felbontású kijelzőt, egy 4 magos MT6737T típusú processzort, Mali-T720 grafikus gyorsítót, 2 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet kapott.

A hátlapon található egy 8 MP-es kamera f/2.0 rekeszértékkel, az előlapon pedig egy 5 MP-es szenzor kapott helyet. A készülékház egy 3020 mAh kapacitású nem eltávolítható akkumulátort rejt, a telefonon Android 6.0 Marshmallow rendszer és EMUI 4.1 felület található (2017-ben miért??).

A Honor 6 Play fehér és arany színben lesz kapható 599 yuan (kb. 23.500 Ft) áron. Egyelőre nem tudni, hogy Kínán kívül más néven ki fogják-e adni a mobilt.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.