A nem olyan régi kínai Vernee október 31 és november 9 között azzal kedveskedik az embereknek, hogy az egyik legjobb készülékét, az Apollo Lite-ot 99$-ért adja.

Specifikációk:

©vernee.cc
©vernee.cc

Ha most szeretnéd megvásárolni, akkor 189.99$-ba kerülne a GearBest-en, ami önmagában nem rossz ár, de 99$-ért szinte ajándék! Ha vámolják is a csomagot beérkezéskor, akkor is maximum 36.000 Ft-ra jön ki a mobil.

Október 31 és november 5 között minden nap (10:00-től) új készlet várja a vásárlókat, viszont egy napra csak limitált mennyiségű mobil van, ezért ha nem akarsz lemaradni, figyelni kell az oldalt.

Ha érdekel az ajánlat, akkor kattints IDE, ami továbbít a GearBest terméklapra.

verne-apollo-lite

Hirdetés
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.

10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Amint elfogy a limitált mennyiségű 99 dollláros megint 180 dollár lesz?

  2. 20 db 99 dolláros, s 1000 db 180 dolláros van a prómóban. Ha elfogy a 99->180->212

  3. Értem,HK-2 ből rendelném gondolom hong kong.Vám áfa stb várható?

  4. Ha sikerül egyáltalán elkapnod a 99 dollárt. Én itt ültem a gép előtt, s hiába frissítettem, a 99 dollárt már nem is láttam. Amúgy vám-ra nem, de áfára számíthatsz…

  5. Világszinten gondolkodj… 20 teló az semmi. Sok helyen meg van hirdetve, koztuk a vernee honlapjan is. nem sok esely van ra, hogy Mo-rol barki venni tudjon.

  6. Nagyjából esélytelen megúszni az ÁFÁ-t, mobilokra „utaznak” a vámosok… DHL vagy egyéb esetében meg kizárt, kérni fogják a számlát. Amit tenni lehet, hogy EU raktárból rendeled, jelenleg e GearBestnél az ezüst, EU raktárból 198,47 USD, fekete nincs. Ha mindent összevetünk, ez a legolcsóbb megoldás….

Comments are closed.