Hirdetés

Érintőkijelzős okosórából rengeteg van a piacon, azonban klasszikus számlappal csak néhány vállalat készít olyan órát, ami összekapcsolható okostelefonnal.

A Xiaomi Mijia okosóra is ezek közé tartozik. Nem kifejezetten sportolásra kitalált óráról van szó, ez látszik a kialakításából, illetve a funkcionalitásából is. A kerek számlapon három tűnk van, kettő az óra és a perc kijelzésére szolgál, egy pedig a megtett lépések számát mutatja.

Az órában van egy beépített NRF52832 típusú chip, ami figyeli a lépések számát, emellett van benne vibramotor is, így ha érkezik egy hívás vagy értesítés, akkor ezt rezgéssel jelzi.

A rozsdamentes acél kerettel, bőr szíjjal és edzett üveggel ellátott, IP67-es vízállósággal bíró Quartz óra mindössze 42 grammot nyom, a cserélhető gombelemmel pedig akár 6 hónapig is bírja.

Aki egy klasszikus, de okosított, elegáns órát szeretne magának nem túl drágán, annak érdemes vetnie egy pillantást erre a darabra. Alapvetően a Gearbest oldalán 76 dollárba kerül, de most 100 darab erejéig 55,99 dollár a végár, amennyiben az „MJWATCH” kuponkódot használjátok vásárlásnál.

Ha érdekel az óra, akkor KATT IDE.

 

Szponzorált tartalom

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.