Hirdetés

A Huawei ügyes volt a Twillight színezéssel. Olyannyira, hogy a kínai gyártók elkezdték másolni ezt. A nemrég megjelent UMIDIGI Z2 összesen négy kamerával, vékony kávákkal kecsegtet, amiről persze nem hiányzik a notch sem.

Úgy gondolták, hogy ők is kipróbálják ezt az árnyalatot és ők is piacra dobták a Twillight színátmenetes mobiljukat. Az UMIDIGI Z2 előlapján egy 6,2 hüvelykes, HD+ felbontású kijelző található, a teljesítményről pedig egy MediaTek MT6763 típusú (8 x 2 GHz) processzor és 6 GB RAM gondoskodik. 

A mobil belső tárhelye 64 GB lett, de ha ez esetleg nem lenne elég, akkor tudjuk bővíteni microSD kártyával. Kamerák tekintetében mindkét oldalon egy 16 + 8 MP-es páros található f/2.0 rekeszértékkel, a vállalat szerint a másodlagos kamera kifejezetten korlátozott fényviszonyokra lett kitalálva, így sötétben is jó képeket lehet készíteni (hisszük, ha látjuk!).

Az UMIDIGI Z2 3850 mAh kapacitású akkumulátorát 18W-tal (9V/2A) gyorsan fel lehet tölteni, gyári Android 8.1 rendszert futtat, van benne arcfelismerés is és persze ujjlenyomat-olvasó is, a rendszer pedig elérhető magyarul is, illetve van benne B20 is.

A készülék még 6 napon keresztül (illetve a készlet erejéig) 249,99 dollárért vásárolható meg, ami átszámolva kb. 67.000 Ft-ot tesz és kapható fekete (Black), zöldeskék – lila átmenettel (Twillight), valamint fekete – lila átmenettel (Twillight Black).

Ha esetleg felkeltette az érdeklődésed, akkor további infókat a Gearbest oldalán fogsz találni.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.