Hirdetés

A Xiaomi Redmi Note 5 okostelefon jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú okostelefon, hisz nagyszerű teljesítményt és hosszú üzemidőt nyújt igen jó áron. A telefonban Snapdragon 636-os lapka dolgozik, összehasonlításképp egy ASUS ZenFone 5-ben is ez található és az bőven 100.000 Ft fölött van.

A Redmi Note 5 most a Gearbestnél akciós, ráadásul a nagyobb memóriával és tárhellyel felszerelt, globál verziós modell. Hazánkban a telefon pl. a FirstPhone kínálatában 68.900 Ft, a Gearbesten azonban egy kuponnal 52.500 Ft-ért a tiéd lehet.

Alapból a telefon ára 229,99 dollár, azonban ha használod a IT$MPN564 kuponkódot július 22-ig, akkor 190,59 dollárért elviheted, valamint ha az EU priority Line szállítást választjátok, akkor vámolni sem fogják a csomagot.

Fontos, hogy az akció 100 darabra vonatkozik, így ha most gondolkodsz a telefon megvételén, akkor érdemes lecsapni mielőtt.

Ha érdekel az akció, akkor KATTINTS IDE!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.