Hirdetés

A Vernee Apollo az első MediaTeK processzoros, VR szemüveggel megjelent flagship modell, melynél igenis odafigyeltek a részletekre.

Egy kicsit a specifikációkról: a Vernee Apollo-ban egy 10 magos Helio X25 chipset dolgozik 2.5 GHz-es órajellel, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely jár még hozzá. Az előlapra egy 8 MP-es kamera került, míg a hátlapon egy 21 MP-es szenzor található, a kijelzőt pedig a szokásos 5.5 inches képátló és a minőségi QHD felbontás jellemzi.

Ha már flagshipnek nevezik a Vernee-nél, akkor nézzen is ki úgy, mint egy zászlós készülék. A jó hardver mellett fontos, hogy érzésre is prémium legyen. A hátlap minimálisan ívelt, az elején pedig 2.5D-s lecsapott szélű üveg található. Az alumínium házat 220-as cirkonnal és homokfúvással kezelték, így kényelmes és jó érzés a kézben tartása.

A hátlapi antennacsíkok sem zavaróak, nincsenek benne kanyarok, egyszerűen átível a hátlapon. Ami még pozitívum, hogy a OnePlus One-hoz hasonlóan a keret kicsit túlnyúlik a kijelzőn, így ha leejtjük a készüléket és mondjuk nincsenek kavicsok a földön, akkor pofára esés során valószínűleg nem fog összetörni a kijelző, hisz nincs kontaktban a felülettel, a hatást felfogja a keret. Az egész készülékházat két körben eloxálták, ami óvja a további korróziótól és esztétikai élményt ad a felületnek.

A Vernee Apollo 299 dollárba kerül, mely átszámolva nagyjából 88.000 Ft-nak felel meg, ami egy kínai okostelefonért soknak tűnhet, viszont ha megnézzük a részleteket, akkor máris nem olyan drága.

Minden további részletet a készülékről megtalálsz a Vernee honlapján.

Hirdetés
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.