A TomTop kínálatában az elég jó tulajdonságokkal rendelkező Ulefone Gemini Pro most 10 dollárral olcsóbban vehető meg. A kínai gyártó készüléke korrekt hardverrel lett felszerelve, így papíron nem sok mindenbe tudnék belekötni.

A telefon előlapján egy Gorilla Glass 3 üveggel fedett 5,5 hüvelykes FHD felbontású kijelző található, alatta egy ujjlenyomat-olvasó, fölötte pedig egy 8 MP-es előlapi kamera.

Hardveresen sem lesz probléma, a processzor egy 10 magos (2,6 GHz) Helio X27-es lapka, amihez 4 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet társítottak. A beépített akkumulátor 3680 mAh kapacitású, melyet 9V/2A gyorstöltéssel tudunk pumpálni.

A hátlapon található két 13 MP-es Sony IMX 258 típusú szenzor, 4 LED villanó társaságában. A duál kamera jobb mélységérzékelésre képes, illetve utólag is lehet fókuszpontot módosítani. Az Ulefone Gemini Pro Android 7.1.1 rendszert futtat, van benne B20 és magyar nyelv is.

Alapból 259,99 dollárba kerülne, de a AJELEP kuponkód felhasználásával 249,99 dollár a végösszeg, ami átszámolva nagyjából 64.500 Ft-nak felel meg. Fontos megjegyeznem, hogy mivel Kínából érkezik a termék, vélhetően meg fogják állítani a vámon és minimum a 27% ÁFA pluszba még hozzájön.

Minden további részlet ITT.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. 6000 ft vámkezelési ktg a királyi postának, ha ők a “vámügynökök” … vicc.

Comments are closed.