Korábban is írtunk már kiszivárgott Redmi Note 5 fotókról, azóta több új kép is napvilágot látott. Ezúttal egy előlapi fotó bukkant fel, valamint néhány specifikáció. Egy 5.99 hüvelykes, 2,160 x 1,080 képpont felbontású kijelzővel rendelkezik majd, valamint várhatóan ugyanazt a Snapdragon  625 chipsetet kapja meg, mint elődje, a Xiaomi Redmi Note 4, valamint egy másik Xiaomi készülék, a Mi A1.

Külsőleg is jelentősen eltér majd elődjétől, hiszen ahogy a fotó is mutatja, a teljes kijelzős megoldásra megy rá a gyártó. Bár fura, hogy nem frissít processzor terén a Xiaomi, hiszen a korábbi pletykák szerint Snapdragon 660 vagy MediaTek Helio P25 chipsetet tettek volna a Redmi Note 5-be.

Xiaomi Redmi Note 4

4000 mAh-s akkumulátort kap majd, valamint egy 12 megapixeles hátlapi kamera segíti majd a jobbnál jobb képek készítését. A specifikációkból az is kiderül, hogy nagy valószínűséggel 64 GB tárhellyel vásárolható majd meg. Arról még nincs információnk, hogy mikor debütál a készülék.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Authority
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: