Hiteles forrásból származó, hitelesnek tűnő renderképek bizonyítják azt, amitől sokan féltek: a Samsung az S-széria mobiljaiban is kinyírja a 3.5-ös jack csatlakozót tizenegy év után.

Az OnLeaks/Pricebaba által megosztott renderképeken a Galaxy S11e látható. Mint arról már korábban írtunk, az S11-es mobilok mindegyike lekerekített sarkú kijelzőt kaphat, ezt pedig megerősítik a renderek. De emellett látszik az is, hogy a Note10, az iPhone 11 és a Pixel 4 dizájnkoncepcióit vegyíti majd az új Samsung csúcstelefon. A négyzetes kamerasziget jön a konkurenciától, a középre helyezett kör alakú kivágás a kamerának és a jack port elhagyása pedig a Note10-ből. Jó hír viszont, hogy a Note10-en borzalmasan kényelmetlen helyre elhelyezett hangerő- és bekapcsoló gombok visszakerülnek a mobil jobb oldalára, a képek alapján elérhető magasságba.

Így nézhet ki a Galaxy S11e

A CAD fájlok alapján készített renderképek szerint az S11e 6,2 hüvelyk körüli képátlóval fog rendelkezni, amely jóval nagyobb, mint az idei S10e kijelzője. A méretnövekedést az akkumulátor köszönheti meg, elvileg 3900 milliamperórás telep kerülhet a legkisebb modellbe is. Azt, hogy ez az Exynos 990-nel együtt mennyire lesz elég, majd a bejelentés után meglátjuk.

A renderek alapján még érdemes megemlíteni, hogy az S11e is megkaphatja a háromkamerás rendszert. Ezzel szemben a sima S11-ekben négy (vagy a ToF szenzorral együtt öt) képalkotó egység is lehet. A kamerasziget a Google Pixel 4-hez hasonlóan teljesen fekete lesz minden modellben, így kevesebb félnivalójuk lesz a tripofóbiásoknak az S11-től, mint mondjuk az iPhone 11 Prótól.

A bemutató jövő tavasszal esedékes, pontos dátumot egyelőre nem tudni. Ha a Samsung követi az eddigi termékfrissítési ciklusát, akkor az MWC-t megelőző hetekben vagy az MWC 2020-on debütálhatnak majd az új mobilok.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt