A CNet szerzett meg egy állítólagos prototípusról készült renderképeket. Úgy tudják, a TCL a végül elmaradó MWC-n demózta volna a készüléket, melynek bemutatása így homályba burkolózik.

A mobil működése csavarna egyet a hajlítható kijelzős trenden és úgy érné el a nagy képernyős tablet formátumot, hogy az első kijelzőpanel alá építve lenne egy második, melyet oldalra lehetne kihúzni a mobilból.

Ennél többet azonban egyelőre nem tudni. Azt pedig külön érdemes kiemelni, hogy az MWC-re is csak prototípussal érkezett volna a kínai cég, így a megjelent fotók nagyon messze lehetnek a végleges terméktől. Tavaly is hasonló történt, amikor a TCL elsőként vitt hajlítható kijelzős készüléket az MWC-re. Igaz elsőként, de az a készülék is bőven messze volt még a használható állapottól.

Mindenesetre a képek érdekesek, ezért reméljük, hogy ha nem is élőben, de online bemutatja majd a TCL a széthúzható kijelzős telefonról alkotott elképzeléseit.

Hirdetés
FORRÁSCNet
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.