A Samsung emberei nagyjából azt sem tudják, hogy merre nézzenek, mindenhonnan Galaxy S8 szivárgásokat láthatnak. Lehet, hogy direkt szivárogtatás, de az is elképzelhető, hogy egyik sem volt szándékos. Akárhogy is, most többek között a Continuum-szerű funkciót erősíti meg egy kép.

Az MWC-n bemutatkozó Galaxy Tab S3 készülékről (?) sikerült megszerezni elvileg ezt a két képet. Az elsőn az látszik, hogyan fognak elhelyezkedni az androidos gombok, az jól látható, hogy a bal oldali lesz a multitasking, a középső a home gomb és végül a vissza gomb. A hátlapról is van egy grafika, amin a pulzusmérő használatát illusztrálják és ugyanúgy megtalálható a kamera másik oldalán az ujjlenyomat-olvasó.

Viszont egy másik képen a korábban pletykált DeX-ről láthatunk tanúbizonyságot. A hírek szerint kapható lesz egy külön tartozék, afféle bölcső, amihez csatlakoztatva az eszközt és egy monitort, PC-szerű élményt fog nyújtani a készülék. Ez nem újdonság, hisz ott van a csúcs Lumia 950, valamint például a HP Elite X3-nál a Microsoft Continuum. Hasonló módon nyújthat teljesebb élményt majd a Galaxy S8.

A Tab S3-at február 26-án fogják bemutatni, ahol elvileg sok információt meg fogunk tudni a Galaxy S8-ról is. Várjátok?

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.