Búcsúzik Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója jelenlegi posztjától és átadja helyét Alexandra Reich-nak, aki legkésőbb november 1-től fogja elfoglalni Christopher pozícióját.

Chirstopher Laska nem távozik a szolgáltató életéből, mindössze más országban és pozícióban folytatja a munkát, ő lesz szeptember 1-től a Telenor Csoport ázsiai vezetőségében a Senior Vice President. Mr. Laska 2011. január óta a Telenor Magyarország vezérigazgatója, előtte a Telenor Montenegro igazgatója, illetve Szerbiában volt vállalati kapcsolati igazgató, tehát igen nagy múltra és tapasztalatra tekinthet vissza.

Mindig érdeklődéssel és tisztelettel figyeltem a Telenor Csoport munkáját és eredményeit. Sokéves távközlési múlttal, megismerve osztrák és német kisebb piaci versenyzőket, valamint hét évet eltöltve a svájci piacvezetőnél, most úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy elfogadjak egy ilyen nagyszerű lehetőséget, és a Telenor magyarországi vállalatánál folytassam a pályafutásomat. A szakterületem a marketing és a kereskedelem, rengeteget tanultam az elmúlt években az ügyfélélmény mibenlétéről és fontosságáról a digitális világban. Nagyon várom a közös munkát a magyar csapattal és örülök, hogy a nemzetközi Telenor család tagja is lehetek – tette hozzá Alexandra Reich.

Alexandra Reich
Alexandra Reich

Christopher Laskának köszönhető a Hipernet hálózat kiépítése és több szolgáltatás, mint például a MyTV, a Deezer vagy a Wallet bevezetése a Telenor világába.

Hatalmas élmény volt megannyi inspiráló és tehetséges magyar kollégával és üzleti partnerrel dolgozni, hogy a Telenor Magyarországot felkészítsük a digitális transzformációra és világszínvonalú hálózatot és szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek. Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani a segítségéért, a lelkesedéséért és a barátságáért. Nagyon örülök, hogy közös munkánkkal erősítettük a Telenor pozícióját az innováció terén és népszerűségét az ügyfelek körében, mondta Christopher Laska.

Christopher Laska
Christopher Laska
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.