Új zenei adatcsomagok és otthoni internettel kombinált tévécsomagok érhetők el a Telenornál.
Az új MyMusic kiegészítő adatcsomagokkal online zeneszolgáltatókat és magyar online rádiókat lehet hallgatni mobilinternettel anélkül, hogy azon agyalnánk, vajon mennyire fogy emiatt az adatmennyiségünk.
A My Hipernet Home a kábeles internet és tévé együttes kiváltására alkalmas. A legnagyobb csomag HBO-előfizetést is tartalmaz. A tévészolgáltatás használatával generált mobil adatforgalomért a hűségidő lejártáig nem kell fizetni.
A My Hipernet Home szolgáltatást mostantól nem csak otthon, hanem belföldön bárhol használható. Ehhez a szolgáltatáshoz kedvező áron jár adatkeret.

„A Telenor ma már sokkal több, mint egy telekommunikációs cég. Ügyfeleink digitális partnereként időtől és helytől független, kábelmentes megoldásokat szeretnénk biztosítani számukra. Új, My Hipernet Home szolgáltatásunk, új MyMusic adatcsomagjaink és Hipernet hálózatunk révén ügyfeleink bárhol tévézhetnek, zenét hallgathatnak és internetezhetnek” – mondta Banovic Aleksandra, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató­helyettese.

Hipernettel kiváltható az otthoni internet és tévé

A Telenor Hipernet Home csomagokat mostmár belföldön bárhol használhatja az ügyfél a csomaghoz járó mobil eszközzel. 20%-os havi kedvezmény jár 24 hónapon keresztül annak, aki most fizet elő a csomagra két év hűséggel.

coverA My Hipernet Home csomag lehetővé teszi, hogy az otthoni kábeles internet mellett kábeltévé előfizetésüket is lecserélhessék. A My Hipernet Home csomag otthoni internet- és tévészolgáltatást tartalmaz.

A My Hipernet Home csomagok négyféle változatban rendelhetők, különböző mobilinternetes adatkerettel, valamint MyTV csomaggal.

A kombinált internet­ és tévéelőfizetést kínáló Hipernet Home + MyTV előfizetések részletei:

Havi mobilinternetes adatforgalom

Ilyen tévészolgáltatásokat tartalmaz

Havidíj
My Hipernet Home S25 GBMyTV Alapcsomag
(18 csatorna)
4590 Ft
My Hipernet Home M50 GBMyTV Családi csomag
(50 csatorna)
5990 Ft
My Hipernet Home L100 GBMyTV Közszolgálati csomag
(6 csatorna)
5990 Ft
My Hipernet Home XXL100 GBMyTV Családi csomag
(50 csatorna)+ HBO GO
9990 Ft

Útközben is azt hallgathat, amit szeretne

A Telenor MyMusic szolgáltatás kifejezetten a zenerajongóknak szól. Háromféle adatcsomag közül választhatnak az ügyfelek, amely az online zenehallgatáshoz kínál adatforgalmi keretet. Az adatcsomagok elérhetők például a Deezer, az Apple Play Music, a Google Play Zene és a Tidal, valamint az MR rádiókhoz.

Képernyőfotó 2016-07-20 - 11.15.57A Telenor MyMusic csomagot minden olyan kártyás és havidíjas ügyfél megrendelheti, aki bármilyen aktív mobilinternetes adatcsomaggal rendelkezik. Az alacsony díjú csomagok előnye, hogy a zeneszolgáltatások több milliós katalógusa elérhető anélkül, hogy az adatátvitel költség vagy a adattároló kapacitása miatt kéne aggódni.

A MyMusic szolgáltatások részletesen:

Mobilinternetes forgalomDíjazásTámogatott szolgáltatások
MyMusic Start500 MB290 Ft/hóDeezer, Apple Music, Google Play Zene, Tidal, MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók rádiók
MyMusic NonstopKorlátlan belföldi zenehallgatás990 Ft/hó
MyMusic DeezerKorlátlan belföldi zenehallgatás és Deezer Premium előfizetés2990 Ft/hó

Bővebb információ a My Hipernet Home csomagokról:
https://www.telenor.hu/hipernet-­home

Bővebb információ a MyMusic csomagokról:
www.telenor.hu/mymusic

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: