Hirdetés

Kiderült, hogy karaoke funkciót kap az Apple Music, ráadásul a megjelenés már nincsen túl messze. Decemberben jöhet világszerte, melyhez minden Apple Music előfizető hozzáférhet majd.

A funkció iPhone-on, iPaden és az Apple TV 4K készülékeken lesz elérhető. Lényege, hogy ezúttal a dalszöveg megjelenítése mellett igazi karaoke élményt nyújt majd az app, vagyis lehalkítja az énekes hangját, amennyiben igény van rá teljesen, vagy csak részlegesen.

Duettes dalok esetében akár duettezhetünk is a duett módnak köszönhetően: a képernyő különböző részein jelenik meg a szólam, így másokkal együtt kényelmesen énekelhetünk.

A dalszöveg animáltan, a ritmusnak megfelelően jelenik meg, több szólam esetén külön, hogy jobban elkülönüljön a fő hangtól.

Még idén karaoke funkciót kap az Apple Music, jön a SingEzt természetesen minőségi megoldással teszi lehetővé, így kezdetben az Apple 50 lejátszási listát ígér, amihez elérhető lesz a karaoke mód.

Az új módot egyébként Apple Music Sing-nek nevezték el, és a cég ígérete alapján a hagyományos karaoke élmény modernebb, több lehetőséget rejtő adaptációja lehet.

Hirdetés
FORRÁSApple
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.