Hirdetés

Megszűnik a számítógépes szinkronizáció, ezáltal nem lehet zenét tölteni a Fitbit okosórákra a korábban megszokott módon, ráadásul a változás a régebbi eszközöket is érinti.

Ilyen az, amikor az okoskütyü elbutul: októbertől nem lehet zenét tölteni a Fitbit okosórákra, de streamelni még tudnak, akik ilyen eszközt használnak.

Ez nem is lenne akkora gond, csak hogy, nem bármelyiken: Deezer vagy Pandora (csak az Egyesült Államokban) közül választhatnak a Fitbit tulajok. Ezek a szolgáltatások nem éppen a legnépszerűbbek.

A telefonon lévő alkalmazások vezérlése nem változik, így ha a telefonunkon használjuk Spotify előfizetésünket, vezérelni továbbra is tudjuk, csak az óra nem támogatja a zenehallgatást önállóan.

Elvileg a már letöltött zenéket tovább lehet majd hallgatni, így ha ilyen órátok van, és rendelkeztek MP3-gyűjteménnyel, érdemes még most szinkronizálni a dalokat.

Októbertől nem lehet zenét tölteni a Fitbit okosórákra

Manapság használatos eszközeink nagy mértékben függnek a gyártóktól a megvásárlásukat követően is, így nem ez az első és nem is az utolsó eset, amikor egy korábbi, alapnak gondolt funkció egyszer csak megszűnik.

Az, hogy ősztől nem lehet zenét tölteni a Fitbit órákra talán keveseknek okoz majd gondot, hiszen a streaming szolgáltatások zenéit eddig sem tudták rá letölteni, csak lokálisan tárolt, megvásárolt zenék voltak szinkronizálhatóak.

Fog nektek gondot okozni, hogy nem lehet zenét tölteni a Fitbit okosórákra? Töltötök le egyáltalán még zenét vagy csak streameltek?

Hirdetés
FORRÁSArsTechnica
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.