Újabb iPhone pletyka látott napvilágot, ezúttal a belső tulajdonságait érintve. Az iPhone 6S-ben debütált a 2 GB RAM, erre a felhasználók az iPhone 5 óta vártak. Most viszont egy új jelentés szerint az idei iPhone-ban (iPhone 7 vagy iPhone 6SE) 3 GB RAM fog visszaköszönni.

Azt tudjuk, hogy 2 GB RAM memóriával is kiválóan boldogul az iPhone és hát évekig vártak a felhasználók arra a +1 GB-ra is. Akkor most miért váltana az Apple és rakna bele még +1 GB-ot? Lehet, hogy kezdenek rájönni, hogy be kell szállni a számok háborújába?

iphone-7-ram
Illusztráció

Az androidos készülékeknél már egy ideje megszokott a 4 GB RAM memória, viszont már van néhány okostelefon (például a OnePlus 3), amely már 6 GB operatív memóriával van felszerelve. 2017-ben szerintünk a legtöbb droidos csúcskészülékben már ekkora lesz a RAM mérete, így az Apple is léphet és ők is növelik 3 GB-ra.

Voltak olyan pletykák is, melyek szerint csak a nagyobb iPhone 7 (vagy 6SE) modell fog 3 GB RAM memóriával érkezni, bár ha így lenne, már előre látom a felháborodást a potenciális vásárlók között, hogy ők kisebb kijelzőméretet, de ugyanolyan hardvert akarnak. Persze ez csak találgatás és nem hivatalos infók, szeptember első hetén derülhet ki minden, amikor bemutatkozik az új iPhone.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.