Hirdetés

Az április 20-i bemutatóján az Apple az új AirTag okosbiléta mellett bejelentette, hogy új színnel bővíti az iPhone 12 szériát. Az iPhone 12 és 12 mini péntektől lila színben is előrendelhető, a készülék április 30-án kerül forgalomba.

Az új színen kívül az égvilágon semmi sem változott a telefonban, pontosan ugyanazt az iPhone 12-t vagy 12 minit kapja a vásárló, mintha egy feketét vagy pirost választana.

Így néz ki a teljes iPhone 12 és 12 mini kínálat /Fotó: Apple

Az iPhone 11 megjelenésekor első körben ott volt a lila szín, így érdekes, hogy most miért várt az Apple hónapokat a mobil megjelenése után, hogy hozzáadja a kínálathoz.

A telefonon kívül a kiegészítők is sötétlilában tündökölnek ezentúl, van lehetőség bőr és szilikon tokot is rendelni mától. A tokok választható színei idén tavasszal a sötétlilán kívül kaprikékkel, pisztáciával, ametiszttel és kantalupdinnye (sárgadinnye) színekkel bővülnek.

Hirdetés
FORRÁSApple
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.