A Galaxy S8 és Galaxy S8+ megjelenése előtt voltak olyan pletykák is, melyek szerint lesz olyan modell is, melynek hátlapján két kamera lesz. A most napvilágot látott infók alapján ez igaz volt, csak a végleges készülékek közé nem került be.

A hátlapon mindkét készülékben egy 12 MP-es Dual Pixel technológiával bíró f/1.7-es kamera található, pont mint a Galaxy S7-ben, annyi a különbség, hogy új képfeldolgozó egységet építettek bele és szoftveresen AR funkciókkal látták el (Snapchat filterek, stb…).

Már előre érezzük a felháborodást, ami az elkövetkező pár napban lesz, ugyanis nem ugyanolyan kamera van minden Galaxy S8 modellben. Van, amelyikbe Samsung ISOCELL S5K2L2 szenzor került, illetve olyan, amiben Sony IMX333 szenzort találunk.

A kiszivárgott képek alapján látható, hogy volt tervben duál kamerás modell, a lencsék egymás alatt helyezkedtek volna el, viszont ezen a képen nem látjuk a hátlapi ujjlenyomat-olvasót, ami megerősíti azt is, hogy az elhelyezés egy kései döntés volt, az első prototípusokban nem volt ott a szenzor. A kamera elrendezése egyértelműen a Mate 9-re hajazott volna, én személy szerint örülök, hogy nem lett ilyen, elvesztette volna a Samsungos megjelenését.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.