Nemrég kiszivárgott, hogy a Nokia egy újabb készülékkel bővíti majd kínálatát, ez lesz az X6-os. A lassan egy BMW kínálatára emlékeztető elnevezésű telefon bejelentését eredetileg április 27-ére tippelték, de most a finnek eloszlatták a kétségeket. Közzétettek egy, az X6-tal készült screenshotot, amelyen egyértelműen megjelenik, hogy a hivatalos bemutató május 16-án lesz, mégpedig Kínában, egész pontosan Pekingben.

Némi pikáns ízt ad a dátumnak az, hogy épp ezen a napon lesz a globális bejelentése, míg egy nappal később a kínai megjelenése a OnePlus 6-nak. Mindkét telefon a gyártók első olyan okostelefonja, amely az idei év új őrületének megfelelően “notch-os” kijelzővel érkezik. Magáról az X6-ról a már korábban látott fotón kívül nem sok műszaki adatot tudunk. A 19:9-es arányú, a teljes előlapot beborító kijelző biztosra vehető (a notch-csal együtt), ezen felül dupla hátlapi kamera (talán Zeiss optikával?), szintén hátra kerül ujjlenyomat-olvasó, valamint fém és üveg borítás várható.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.

1 hozzászólás

Comments are closed.