A GearBest.com webáruház kínálatában rengeteg király cucc van és most a Xiaomi Mi Band 2 aktivitásmérő van elég jó áron. 

A Xiaomi Mi Band 2 előnye az előző generációkhoz képest, hogy itt már van kijelző is, illetve a kijelző alatt egy kerek érintőfelület, amivel a kijelezni kívánt tartalmak (idő, lépésszám, kalória, pulzusszám, akkumulátor) között tudunk váltani.

Xiaomi-Mi-Band-2Megkaptuk tesztelésre ezt a kis kütyüt és eddig nagyon elégedett vagyok vele, 4 nap alatt mindössze 15%-ot merült az akkumulátora, négy éjszakai alvásméréssel. Hamarosan jön a beszámoló az aktivitásmérőről.

A XIaomi Mi Band 2 a Gearbest oldalán most 34.59$-ért vásárolható meg a készlet erejéig (196 darab), ami aktuális árfolyamon 9.800 Ft-nak felel meg. A magyar jogszabályok szerint mivel jogi személytől érkezik az eszköz, ezért ez már már vámköteles, bár nem biztos, hogy rá fogják rakni. Mindenesetre számoljuk hozzá az esetleges ÁFA és vámköltséget, mellyel kb. 12.500 Ft-ra jön ki a kis kütyü.

Ha érdekel az ajánlat, akkor kattints IDE, hogy elérd az aktivitásmérő terméklapját.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.