Most már csak tényleg pár nap és bemutatja legújabb csúcsmodelljét a OnePlus melyek a 7 és 7 Pro lesznek. Most a Weibóra került ki egy poszt egy OnePlusnak dolgozó kollégától, aki egy elég hosszú bejegyzésben fejtette ki véleményét a teljes kijelzős mobilokról. A poszt külön kitér rá, hogy új szintre fogják emelni a hangzásvilágot a OnePlus mobiloknak.

Forrás: Weibo

A poszt továbbá a kijelző minőségére is tesz utalásokat, ezek alapján a korábbi híresztelések, melyek 90Hz-es AMOLED kijelzőt és 1440p-s felbontást rebesgettek, elég megalapozottnak hangzanak. Nem a OnePlus lesz az első, aki ilyen kijelzőt tesz mobilba, hiszen az ASUS ROG Phone-ban is hasonló található, de mindenképpen egy szűk csoport tagjai lesznek ezáltal az új készülékek.

Most már tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk, mit is fognak tudni az új mobilok. Nektek mennyire fontos, hogyan is szólnak a hangszórók vagy milyen képfrissítéssel működik a mobilotok?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!