Bár a rivaldafényben úszó OnePlus 7 Pro mellett nem sok szó esik az olcsóbb és kisebb modellről, a OnePlus 7-ről, hamarosan utódot kaphat az a mobil is 7T néven.

A pletykák szerint egy hónap múlva, szeptember végén mutatkozhatnak be a ráncfelvarrott telefonok, köztük egy Pro verzió és egy olcsóbb, a OnePlus 7T is. A szeptember 26-án esedékes bemutató előtt pár renderkép és CAD fájl is napvilágot látott a Pricebaba oldalán, melyekről specifikációkat is megtudhatunk.

A OnePlus 7T a sima 7-hez képest nagyobb kijelzőt kaphat, 6,41 hüvelykről 6,55”-re növelve a képátlót. A motorikus kamera megmarad a Pro modellnek, itt az ismert csepp alakú notch nézhet szembe velünk a kijelző felső részén. Amit viszont a 7T állítólag megörököl a 7 Próból, az a 90 Hz-es képfrissítésű Fluid AMOLED kijelző. Állítólag a kijelző felbontása is megnő 2K-ra az eddigi Full HD-ről.

Mint az a fotókon látszik, a hátlapon jobban észrevehető változásra lehet számítani. A 7T-ben három hátlapi kamera lehet 48 + 16 + 12 megapixeles felbontással és a 7 Próban található látószögekkel. Állítólag 10 megapixelen 960 fps-sel is lehet majd vele lassított videókat rögzíteni. A motorháztető alatt is várható frissítés, a Snapdragon 855 lecserélődik a 855 Plus SoC-re és az akkumulátor is megnő 3800 milliamperórásra. Várhatóan két kivitel lesz a 7T-ből, egy 8/128GB-os és egy 8/256GB-os.

A szeptember 26-i bemutató azért is tűnik valószerűnek, mivel aznapra promózta a OnePlus a saját tévéjének bemutatóját is. A tévéről itt írtunk.

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.