Bajban van a Samsung a kínai piacon, a hazai gyártók ugyanis sokkal kedvezőbb ár-érték arányú készülékeikkel kezdik teljesen kiszorítani a dél-koreai gyártót.

A legjobban a Samsung csúcstelefonos részlege érzi ezt meg, a nyugati mértékekkel is drágának számító S10 és S10+ ugyanis egyre kevésbé kelendő Kínában. Főleg, mióta a hazainak számító kínai piacon is árulni kezdték a OnePlus 7 Prót.

Az egyik legnagyobb kínai internetes áruházban, a Jingdongban az elmúlt hónapban tízszer annyi fogyott például a OnePlus mobiljából, mint az aktuális csúcs Galaxy-ból:

A Gizmochina információi szerint a kedvezőbb ár mellett a OnePlus 7 Pro legnagyobb előnye a 90Hz-es frissítési rátát biztosítani képes AMOLED kijelző és a motorikusan előbújó előlapi kamera.

A Jingdong is megerősítette a portál kérdésére, hogy jelenleg a OnePlus 7 Pro fogy náluk a legjobban az összes termék közül. A telefon megjelenésekor a viszonteladóknál sok helyen percek alatt készlethiány lépett fel, annyian vették meg a mobilt. A vásárlási kedv és a kereslet pedig azóta sem csökkent a OnePlus iránt, az elemzők szerint pedig ez így is marad. Ugyanakkor rámutatnak arra is, hogy a kínai piacon hatalmas rajongóbázisa van a Redminek, így a K20 Pro esetleg alávághat a OnePlus durván egy hónapja tartó töretlen sikerének.

Laci is OnePlus 7 Prót használ, csekkoljátok le a mobilról készített videóját itt:

Hirdetés
FORRÁSGizmo China
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.