Hirdetés

Az eddigi legnagyobb eseményét tartotta a OnePlus, bemutatták új termékeiket Londonban, New Yorkban és Bangladesben. Állításuk szerint már a TOP 5 prémium okostelefonokat árusító vállalat között helyezkednek el, világszerte már több mint 20 szolgáltatóval vannak partneri kapcsolatban.

OnePlus 7 PRO

Az utóbbi hetekben már szinte minden kiderült az új csúcskészülékről és a kikerült információk nem is voltak tévesek. 6,67 hüvelykes, QHD+ felbontású, 90 Hz-es Fluid AMOLED kijelzőt kapott a OnePlus 7 Pro, mely szinte a teljes előlapot elfoglalja és HDR10+ tartalmak megjelenítésére is képes.

Az előlapi kamerát egy pop-up mechanizmus emeli ki a készülékházból és állítólag több mint 300 ezer alkalommal képes kiemelkedni hiba nélkül, maga a szenzor egy 16 MP-es egység.

Hátul a Pro verzió három kamerával készül lenyűgözni minket, a fő kamera egy Sony IMX586 típusú, 48 MP-es szenzor f/1.6-os rekeszértékkel és optikai stabilizációval, találunk még egy 8 MP-es (OIS) telefotó lencsét, mellyel 3x optikai zoomra leszünk képesek és végül egy 16 MP-es ultraszéles-látószögű kamerát, ami 117 fokos látószöggel indul a harcba a vásárlókért. Videókat 4K@60fps-ben is felvehetünk, lassított videót pedig 720p/480fps-sel tudunk majd készíteni.

A képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó is gyorsult állításuk szerint: 0,21 másodperc alatt felold és a szenzor mérete is növekedett, így nem kell annyira pontosan egy bizonyos helyre helyezni az ujjunkat. Az éjszakai fotók még jobbak lettek köszönhetően a NightScape 2.0 algoritmusának és a jobb szenzornak.  Ahogy azt korábban írtuk is, a OnePlus 7 Pro az első, ami megkapta az UFS 3.0-s tárhelyet, így még gyorsabb rendszersebességet vetít előre, amiben amúgy már eddig is nagyon jók voltak a OnePlusok.

A Warp Charge segítségével 20 perc alatt 48%-ot tudunk tölteni az új mobilba, ami nem rossz teljesítmény, ráadásul az akkumulátor kapacitása is nőtt, már 4000 mAh-ról beszélhetünk. A mobilon aktívan játszó vásárlók is örülhetnek, jobb vízhűtéses rendszert kapnak, a sztereó hangszórók miatt jobban szólnak majd a játékok, valamint a rezgőmotor is jóval erősebb a korábbiaknál. Bejelentették még a One Plus 7 Pro 5G variánst is, mely szinte mindenben megegyezik a Pro modellel és ezt úgy sikerült elérniük, hogy a két készülék fizikai méreteket tekintve is majdnem azonos.

Árak (dollárból átszámítva)
6/128 GB 194 ezer Ft
8/256 GB 203 ezer Ft
12/256 GB 217 ezer Ft

OnePlus 7

A bemutató vége felé elég gyorsan letudták a normál verziót, hardveresen szinte mindenben megegyeznek, a képernyő felbontása itt csak FHD+, nincs kiugró kamera szenzor, hátul mindössze 2 kamerát használhatunk, a fő kamera azonos, de itt f/1.7-es rekeszértéket kapunk. Az előlapi csepp-alakú kivágásban 16 MP-es szenzor csücsül és itt is sztereó hangszórókat kapunk.

Az akkumulátor 3700 mAh kapacitású és 20 W-tal leszünk képesek tölteni a mobilt, ami két színben: feketében és pirosban lesz megvásárolható, de Amerikában nem lesz kapható és Európában is csak fekete színben.

Az esemény végén pedig a frissített Bullet Wireless 2 bluetooth fülhallgató is leleplezésre került, 5.0-ás Bluetooth-szal és Warp Charging töltéssel, ami 10 perc alatt 10 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Az ára pedig 29 ezer Ft körül fog alakulni.

A OnePlus most igazán odatette magát, nektek hogy tetszenek az új készülékek?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.