A vállalat hagyott egy kis időt a OnePlus 7 Pro térhódításának, mielőtt elérhetővé teszik az olcsóbb, de hasonlóan jó képességekkel felszerelt OnePlus 7-et. A nap eljött, mától meg lehet vásárolni a készüléket két kiszerelésben és egy színben.

A OnePlus 7 külsőleg a 6T-től örökölt, a vízcsepp alakú notch továbbra is ott díszeleg az előlapon, viszont hardverben erősebb lett elődjénél. Megkapta a Snapdragon 855-ös rendszerchipet, mellé 6 vagy 8 GB RAM, valamint 128 GB vagy 256 GB tárhely jár, ami hasonlóan a OnePlus 7 Próhoz UFS 3.0.

Ugyanúgy megkapta a sztereó hangszórókat, a gyorsabb kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót, és a 48 MP-es, IMX 586-os fő szenzort (mellé csak egy 5 MP-es mélységkamera került), azonban a rekeszérték itt csak f/1.7, nincs lézeres autófókusz, viszont optikai képstabilizálás az van.

A piros csak Kínában érhető el

A 6,41 hüvelykes, FHD+ felbontású, Super AMOLED kijelzővel, 3700 mAh-s akkumulátorral és 16 MP-es előlapi kamerával felszerelt, Android 9.0 alapokon OxygenOS 9-et futtató OnePlus 7 indulóára 549 euró, ami átszámolva 177.000 Ft-ot jelent.

Modellek:

Amennyiben EZT a linket használod a vásárlásnál, úgy 10$ tartozék kedvezményre leszel jogosult, így olcsóbban vehetsz a telefon mellé üvegfóliát vagy tokot, ugyanez igaz a OnePlus 7 Pro vásárlásokra is.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.