A következő generációs iPhone készülék körül hatalmas a felhajtás, ahogy közeleg a bemutató. S most a hypeot meglovagolva járta be a sajtót az a pár kép, amelyeken elvileg az új készülék látható nagy felbontásban.

iPhone-7-lsa-picA képeken egy dummy készülék látható, mely teljes egészében műanyagból készül, s kiegészítő gyártók használják arra, hogy belepróbálják a készüléket. S honnan lehet tudni, hogy nem a valódi iPhone látható a képen? Az előlap alapján még nehéz megmondani, bár ha a Home gombra vetjük szemeinket akkor látszódik, hogy gagyibb megoldás. Ráadásul az illesztések sem a legtökéletesebbek a kijelző és az oldalsó élek között. 
iPhone-lsa-image-2

A hátlapon válik látványossá a különbség. Az alma logó körvonala süllyesztett, míg 6-os sorozat “almái” teljesen egy síkban vannak az alumíniummal. Emellett a kamera LED villanója is csak egy tónusú, ha fogalmazható így. Valószínűleg csak LED matrica van odaragasztva. Az oldalsó hangerő gombok is jóval silányabb minőségek, mint a valódi készülékeken.
iPhone-lsa-pic-3

Félreértés ne essék 95%, hogy így fog kinézni az iPhone 7. Minden igaznak látszik, amire már tavaly számítani lehetett. Az antennacsíkok “eltűnnek” (felső és alsó élre kerülnek), készülékházba majdnem belesimul a kameramodul, tehát kapunk egy újfajta krátert a hátlapra. Nagyjából ennyi lesz a változás az előző családhoz képest. Érdekes, hogy a készülék aljáról nem igazán jelennek meg képek bizonyítva, hogy valóban elhagyják a jack csatlakozó. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy szeptember 7-én mutatják be a 9. iPhone készüléket. Így 9-én indulhat el az előrendelés és 16-án már a világ nagyrészén megvásárolható lesz.

Hirdetés
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook