Hirdetés

A Samsung egy szeptember 23-án kiadott frissítéssel a Note újdonságit eljuttatja az S-széria 10-es csúcstelefonjaiba is. Így frissítés után a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G telefonokon is bemutatkoznak olyan funkciók, mint az AR-irkafirka, a videószerkesztő vagy a Kapcsolódás a Windowshoz lehetőség.

Ha nem láttátok még, nézzétek meg vagy olvassátok el a Note10-ről készült tesztet!

A szoftverfrissítés javít a Galaxy S10 kamerás teljesítményén is. A frissítés után már az előlapi kamerán is használható az Éjszakai mód, megérkezik a szuperstabil videó mód, valamint olyan Galaxy Note10 funkciók is, mint az AR-irkafirka a videóba integrálható rajzokkal és üzenetekkel, és az Élő fókusz mód. A Galéria applikációba pedig bekerül a közvetlenül elérhető videószerkesztő is.

A frissítéssel a Samsung DeX PC-hez optimalizált verziója is megérkezik a Galaxy S10 telefonokra. A SamsungDeX.com-ról letölthető applikációval elegendő az eszközt egy USB kábellel PC-hez vagy Mac-hez csatlakoztatni a Samsung DeX elindításához. A Kapcsolódás a Windowshoz funkcióval vezeték nélkül is csatlakoztatható a telefon Windows 10 rendszerű PC-khez, ahol szabadon lehet a tartalmak között böngészni, üzenetet küldeni és fogadni, vagy a nemrég elkészült fotókat közvetlenül a számítógépre szinkronizálni.

Olyan gyakran használt applikációk, mint a Samsung Pass és az Üzenetek a frissítéssel megújultak és sokoldalúbbá váltak. A Samsung Pass beállítása a gyártó szerint egyszerűbb lett, így a telefon biometrikus azonosító rendszerével hozzáférhetőek az applikációk és webhelyek. Az Üzenetek alkalmazásban a fotók és videók megosztásához készült ikonok épülnek be a szövegablakok bal oldalán, így a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek keresett tartalmaikhoz.

A frissítés elérhetősége szolgáltatónként és országonként változhat, így ha hozzátok még nem érkezett meg, ne aggódjatok, csak kicsit később fog!

És még egy kis samsungos érdekesség:

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.