A Huawei P20 termékcsalád március 27-én fog hivatalosan debütálni, várható volt, hogy az MWC után egyre több információ (és kép) kerül ki róluk. Ezúttal hivatalosnak tűnő sajtóképeket láthatunk, amelyeken mind a három érkező mobil rajta van.

Eleinte úgy gondoltuk, hogy lesz egy modell notch nélkül is, de ezek alapján erre nem érdemes számítani.

Huawei P20 Lite

A Huawei P20 Lite kijelzője alatt nincs home gomb, helyette a hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó. Már ez a modell is megkapja a duál kamerát, a kijelző egységét pedig már itt is megtöri a notch.

Huawei P20

A Huawei P20 külsőre annyiban különbözik a Lite verziótól, hogy a sarkai nem annyira ívesek, a duál kamera alatt van két mikrofonunk is, a kijelző alatt van home gombunk, illetve a notch kicsit más formavilággal bír.

Huawei P20 Pro

A Huawei P20 Pro külsőre szinte megegyezik a P20-szal, az egyetlen lényeges különbség, hogy a hátlapon kettő helyett három kamerát találunk, ami nem hat újdonságként, hisz ez a hivatalos plakátokról is kiderül.

Van még kérdés? #tech2hu #tech2 #huawei #huaweip20

Tech2.hu (@tech2.hu) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés
FORRÁSEvleaks
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.