Mindig lehet vitatkozni, hogy mi a legjobb ár az árukeresőn. Azon viszont aligha, hogy a GSM-boltos jótállás finoman szólva sem ér fel egy hivatalos garanciával, ami nyilván drágább is, mint amit egy sufni szerviz vállal. Huawei mobilt többek között pont a kiváló szervizháttér miatt érdemes hivatalos forrásból beszerezni, kedvező akciók szoktak lenni. Ahogy most is, a Huawei P20 lite például 99 990 forintért kapható el a Media Marktban.

Ezzel pedig ez a legolcsóbb hivatalos ár most, ami júlis 1. és 8. között érvényes. A Media Markt oldalára kell ellátogatni, ahol először 119 990 forint helyett 109 990 forint felirattal találkozik majd a vásárló, ám a további 10 ezer forintos kedvezmény a termék kosárba helyezését követően lesz elérhető.

A Huawei P20 lite egy kiváló középkategóriás készülék, 5,84″-es, Full HD+ felbontású kijelzővel, Kirin 659-es lapkával, 4 GB RAM-mal, 64 GB-os tárhellyel, valamint 16 + 2 megapixeles dupla hátlapi kamerával és 3000 mAh-s akkumulátorral.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt