A Huawei P20 termékcsalád kétségkívül igen jól teljesít, nem véletlenül, hisz remek tulajdonságokkal bírnak teljesítmény és fotós képességek terén, ez különösen igaz a  tripla Leica kamerás Huawei P20 Próra.

A vállalat jelentései alapján a piacra dobás óta a három modellből összesen 6 milliót sikerült eladni, ami 81%-os növekedés a tavalyi P10-szériához képest.

Kevin Ho, a Huawei okostelefonokért felelős elnöke úgy nyilatkozott, hogy ez a rendkívül jó eredmény szerinte az innovációra való törekvésüket tükrözi, illetve azt is elmondta, hogy számíthatunk tőlük újdonságra még az év vége előtt. Ezzel nem is kérdés, hogy a Huawei Mate 20 (?)-ra gondolt.

A hírek szerint az év második felében érkező phablet előlapján egy 6,9 hüvelykes (Samsung) AMOLED panel kap majd helyet és minden bizonnyal megkapja a P20 Pro tripla kameráját (esetleg még fejlesztenek is rajta), ezek egyelőre még csak spekulációk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.