A Huawei ugyan adós a következő zászlóshajóval, a Mate 20 Próval, amit majd a berlini IFA kiállításon fog bemutatni a gyártó. Aki viszont nem szeretne egy vagyont költeni egy mobilra, illetve nem vágyik óriási tepsire, annak a jóval kedvezőbb árú Huawei P20 lite, vagy ennek nagyobbik testvére, a Huawei P20 ajánlható. A két készülék most akciós áron vásárolható meg a FirstPhone-nál.

A gyári garanciát/jótállást kínáló cégnél ráadásul a készülékek mellé ajándék is jár. A Huawei P20 DualSIM fekete, kék, rózsaszín, valamint lila árnyalatokban vásárolható meg most 199.990 forintért, grátiszba pedig egy Huawei Band 2 Pro üti a vásárló markát. A Huawei P20 lite DualSIM-ért 99.990 forintot kell kifizetni, mellé pedig egy AM61 Bluetooth sport headsetet csomagol ingyenesen a FirstPhone. Ha tehát valaki most kívánt hivatalos jótállással rendelkező Huawei készüléket vásárolni, érdemes megfontolni az ajánlatot, ráadásul a cég most lesz 6 éves, szóval lesznek még igencsak kecsegtető ajánlatok.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt