Az iPhone 7-ről már napi szinten jelennek meg a homályos fotók, kiszivárgott információk és renderképek. Most egy videó jelent meg az interneten, ami természetesen nem túl jó minőségű és mindössze 6 másodperces. Annyit látunk, hogy valaki kezében tart egy Space Gray és egy Silver iPhone-t, aminek megmutatja az alját, így látszik, hogy nincs rajta jack dugó.

Ami érdekes, hogy az összes szivárgás vagy megjelenő kép mind a készülék hátlapjára fókuszál, az elejét senki sem mutatja meg a készüléknek, pedig oda is várható újdonság. Egyes pletykák szerint a fizikai gombot felváltja a nyomásérzékeny érintőgomb, koncepcióképeken lehetett látni, viszont ehhez hasonló szivárgások során nem.

A videón jól látható a már sokat pletykált kameradudor, illetve az antennacsíkok elhelyezése. Az is lehet, hogy az ügyes kínaiak legyártották a renderek alapján ezt a hátlapot és tulajdonképpen azt mutatják nekünk. Mindenesetre egyre közelebb a szeptemberi bemutató, nem ez az utolsó “szivárgás”, amit látunk.

Az összes eddigi iPhone 7-et érintő hírünket IDE kattintva érhetitek el.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.