Egyre több információ lát napvilágot a Google középkategóriás készülékeiről. Az eddigi információk azt sugallták, hogy Lite néven érkezhetnek, de most úgy tűnik, hogy Pixel 3a és Pixel 3a XL néven jöhetnek.

Most utóbbiról az OnLeaks hozott néhány képet és információt. A Pixel 3a 5,6 hüvelykes OLED panelt kaphat, 1080 x 2220 pixeles felbontással, a hátlapon egy darab 12 MP-es kamera segíthet a képalkotásban, mely valószínűleg hasonló minőséget tud majd produkálni, mint a drágább testvérei, előre egy 8 MP-es szenzor kerülhet.

A processzor a Snapdragon 670-es chipje lehet 4 GB memória társaságában, a tárhely pedig 64 GB, melyet minden bizonnyal korlátlan Google Fotók tárhely egészíthet ki. A nagyobbik testvér lehetséges, hogy a 710-es Snapdragon processzort kapja meg.

A 3000 mAh kapacitású akkumulátort természetesen USB-C típusú kábelen keresztül 18W-tal tölthetjük fel. Vezetékmentes töltésről egyenlőre nincs információnk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!