Hirdetés

Élőképen jelent meg a Google Pixel 3 Lite, méghozzá a Pixel 3 mellett mutatkozik. A pletykák szerint egy 5,56 hüvelykes, 18,5:9-es képarányú kijelzővel rendelkezik majd. A mobilt Snapdragon 670 lapka fogja hajtani 4 GB RAM-mal, a tárhelyopciók pedig 32 GB és 64 GB lesz. A burkolat alatt egy 2915 mAh-s akkumulátor felel majd a töltöttségért.

A képet Ben Geskin tette közzé Twitter oldalán. Bal oldalon látható a Pixel 3 Lite, mellette pedig a Pixel 3. Jól látható, hogy a Pixel 3 Lite előlapján csak egy hangszóró van.

Ami talán mindenkit érdekelhet, az a Pixel 3 Lite kamerája. A kiszivárgott információk szerint ugyanazzal a 12 megapixeles hátlapi lencsével és 8 megapixeles előlapi kamerával bír majd, mint  a Pixel 3 és Pixel 3 XL. Különbség lehet azonban a 3,5 mm-es csatlakozó, a Pixel 3 Lite vélhetően megkapja, míg a Pixel 3 és Pixel 3 XL nem hordoz jack-csatlakozót. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor jelenik meg a Lite verzió.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: