Hirdetés

Ma kezdődött a Google éves fejlesztői konferenciája, a Google I/O, és többek között az új Android főverzióról is esett néhány szó, erről egy külön cikkben fogunk nektek beszámolni. Viszont! Hivatalosan is lerántották a leplet a régóta pletykált megfizethetőbb Pixel telefonokról, itt a Pixel 3a és a Pixel 3a XL.

A készülékek a hardveres téren megegyeznek vagyis 4 GB memória, Snapdragon 670-es processzor és 64 GB tárhely jellemzi mind a két új telefont.  A kisebb 5,6 hüvelykes, míg a nagytestvér 6 hüvelykes OLED panelt kapott, FHD+ felbontással mindkét esetben.

forrás: GSMARENA

Kamerás téren a drágább Pixel mobilokból már ismert szenzorok köszönnek vissza, vagyis hátul egy 12 MP-es, f/1.8-as rekeszértékű, optikai stabilizálással ellátott kamerát használhatunk, elől pedig egy 8 MP-es, f/2.0-ás egység lesz a segítségünkre. A Pixel mobilok mindig is híresek voltak a rendkívül éles és valósághű fotóiról, ez tehát itt, most is adott.

forrás: GSMARENA

Természetesen nem hiányozhatnak a már jól ismert funkciók, mint a Night Sight, a HDR+ vagy a Super Res Zoom. A Pixel 3a 3000 mAh, a Pixel 3a XL pedig 3700 mAh kapacitású akkumulátort kapott, ezeket 18W-tal tudjuk majd tölteni, kizárólag vezetékesen.

A műanyag hátlapos Pixel 3a 110 ezer, a Pixel 3a XL pedig 135 ezer Ft-nak megfelelő amerikai dollárért lesz megvásárolható a mai naptól. Reméljük Magyarországra is kerül néhány példány és mi is le tudjuk majd őket tesztelni. Nektek hogy tetszenek az új készülékek?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.